Avtal och mallar

Hos itkett hittar du alla kontrakt, bilagor och meddelanden som du kan behöva vid uthyrning av lokaler och bostäder.

Behöver du skriva ett avtal om snöskottning eller ett arrendeavtal för jordbruk - här finns de mallar du behöver även för detta.

Kontrakten är juridiskt granskade och följer branschens standard, så det är bara för dig att fylla i dina uppgifter och skriva ut.

Nedan finns alla mallar att titta på i pdf-format. Klicka bara in på respektive kategori så kan Ni direkt se vilka kontrakt, bilagor och övriga formulär som finns i itkett. Efter vissa av dessa mallar finns en blå info-knapp. Klicka på denna så visas information om just denna mall.

Fri support - Vår helpdesk för telefonkontakt är bemannad helgfri måndag-tisdag mellan 09.00 - 12.00 samt onsdag mellan 12.00 - 17.00 för att hjälpa dig med dina frågor. Har du frågor vid andra tillfällen kan du maila oss. Vi svarar per mail så snart vi kan.

Välkommen att registrera dig som kund!

 

Egen logotyp

Vi lägger utan kostnad in ditt företags logotyp i alla hyreskontrakt. Du skickar bara logotypen med epost till oss, så ordnar vi resten. Du kan kostnadsfritt ha upp till två logotyper inlagda. Behöver du ha flera logotyper, så kan detta enkelt utökas mot en mindre kostnad.

Engelsk översättning

De viktigaste av våra hyreskontrakt finns översatta till engelska.

Egna anpassningar

Vi hjälper självklart till om du vill göra egna anpassningar av standardkontrakten.

Egna mallar

Vill du ha egna mallar inlagda i systemet så löser vi det också. Testa Itkett utan kostnad - Vill du testa systemet, kan du under två veckor testa utan kostnad. Ange detta när du registrerar dig.

 

 

Lokal

Varje uthyrningsärende kräver olika mycket. Vi på Itkett hjälper dig att hitta ett hyresavtal som passar just dina behov. Vi kan erbjuda mallar som täcker i stort sett alla sorters lokalhyra.

Bostad

Vänd dig till Itkett när du behöver hyreskontrakt för bostad. Vi har mallar för alla typer av hyreskontrakt. En avtalsmall krävs alltid vid andrahandsuthyrning, uthyrning av en villa eller meddelande om hyreshöjning.

Parkering

Det är viktigt att använda ett bra avtal när du önskar hyra ut en parkeringsplats. I Itkett hittar du ett väl genomarbetat parkeringsplatsavtal som även finns översatt till engelska.

Andra hand

För att få rätt till att hyra ut i andra hand måste man skriva en ansökan till sin fastighetsvärd. Vi har mallen för att göra denna ansökan.

Basstation

Fastighetsägare upplåter plats för basstationer och antenner. Operatörerna önskar placera sina antenner och sin utrustning på hustak och vindar där de täcker största området.

Arrende

Här presenteras de mallar som relaterar till Arrende och som finns i systemet.

Snöskottning

Här presenteras de mallar som relaterar till snöskottning och som finns i systemet

Bostadsrätt

Här presenteras de mallar som relaterar till arbete i en Bostadsrättsförening och som finns i systemet.

Lägenhetsbyte

Här presenteras de mallar som relaterar till lägenhetsbyte och som finns i systemet.

Övriga

Här presenteras de mallar som relaterar till alla övriga områden och som finns i systemet.