Registrera dig som kund

Nedan registrerar du dig som kund. Du avgör också om du vill testa systemet innan du bestämmer dig för att teckna ett abonnemang. När du fyllt i uppgifterna nedan och vi har godkänt företaget/dig som kund, skickas ett mail där du bestämmer ditt lösenord och godkänner abonnemangsvillkoren. Det kan ta en liten stund innan du får detta mail i retur, då vi granskar din ansökan manuellt.

I formuläret nedan registerar du dig som kund. En kund kan vara både ett företag och en person. Varje kund kan också ha flera användare kopplade till samma itkettkonto. I grundpriset ingår en användare. Behöver ni vara flera, så kan detta utökas. Den första användaren som registreras blir också registrerad som Behörighetsadministratör för kontot. Som sådan kan ni sedan lägga till flera användare, m.m.

När du registrerar dig, accepterar du att vi sparar ifyllda uppgifter. Vi garanterar att dessa uppgifter inte kommer att användas för något annat ändamål än att hålla kontakt med dig som kund.

Om du väljer att testa systemet, så kan du göra det utan kostnad upp till två veckor. Som testkund kan du skapa dokument med samtliga mallar och också skapa Utkast/Offert. Om du så önskar kan du också välja att få din logotyp inlagd. Skicka i så fall denna separat som en bifogad fil till info@itkett.se. Det enda du inte kan göra som testkund är att skapa Avtal. Dock försvinner inte några dokument som du lägger upp som testkund, utan kan fortsätta användas när du gått över till ett riktigt abonnemang.

Välkommen!

 

Företag/Person

Ja, jag vill gärna testa utan kostnad innan jag bestämmer mig

Företagsnamn/Personnamn:*
Org-/Persnummer:*
Adress:*
Postnr:*
Ort:*
Telefon:*
Fax:

Vi önskar pappersfaktura
Vi önskar e-postfaktura
Vi önskar e-faktura via PEPPOL

E-postadress för faktura:*
Fakturamärkning:

Fakturaadress samma som ovan

Faktura Företagsnamn/Personnamn:*
Faktura Adress:*
Faktura Postnr:*
Faktura Ort:*

Kontaktperson/Användare
Förnamn:*
Efternamn:*
E-postadress:*

Ev. kampanjkod: