Kontrakten

Hos itkett hittar du alla kontrakt, bilagor och meddelanden som du kan behöva vid uthyrning av lokaler och bostäder.

Behöver du skriva ett avtal om snöskottning eller ett arrendeavtal för jordbruk - här finns de mallar du behöver även för detta.

Kontrakten är juridiskt granskade och följer branschens standard, så det är bara för dig att fylla i dina uppgifter och skriva ut.

Vi har ett samarbetsavtal med Gärde Wesslau Advokatbyrå.

Genom vårt samarbete blir vi kontinuerligt uppdaterade och får viktig information om vad som händer inom det hyresjuridiska området.

Som kund får du tillgång till artiklar som löpande produceras av Gärde Wesslau Advokatbyrå. Här tar vi upp olika problematik, lagförslag och rättsfall som vi tror att du kan ha nytta och glädje av som fastighetsägare/förvaltare. Du hittar dessa under rubriken Paragrafen när du har loggat in till tjänsten Itkett.

Snabbt och enkelt från vilken dator du vill.

Ovan finns alla mallar att titta på i pdf-format. Klicka bara in på respektive kategori så kan Ni direkt se vilka kontrakt, bilagor och övriga formulär som finns i itkett. Efter vissa av dessa mallar finns en blå info-knapp. Klicka på denna så visas information om just denna mall.

Kontrakt från itkett - som du vill ha dem

Fri support - Varje vardag har du tillgång till fri telefonsupport. Vår helpdesk är bemannad vardagar mellan 09.00 - 16.00 för att hjälpa dig med dina frågor.

Egen logotyp - Vi lägger utan kostnad in ditt företags logotyp i alla hyreskontrakt. Du skickar bara logotypen med epost till oss, så ordnar vi resten.

Engelsk översättning - De viktigaste av våra hyreskontrakt finns översatta till engelska.

Egna anpassningar - Vi hjälper självklart till om du vill göra egna anpassningar av standardkontrakten.

Egna mallar - Vill du ha egna mallar inlagda i systemet så löser vi det också.

Testa Itkett utan kostnad - Vill du testa systemet, kan du under två veckor testa utan kostnad. Ange detta när du registrerar dig.

Välkommen att registrera dig som kund!