Mynt Kund

Om du sedan tidigare är kund till itkett och har eller har haft mynt installerat och ännu inte blivit abonnemangskund. Då skall du fortsätta läsa detta.

Bakgrund
Vi har den 26 maj 2013 valt att införa en ny prismodell för vår tjänst itkett. Avsikten är att göra det enklare och smidigare för alla våra kunder. Istället för mynt inför vi nu ett årligt abonnemang till fast pris.

Första årets abonnemang är gratis!

Alla kunder som har ett konto i Itkett där man tidigare har använt mynt får ett abonnemang ett år helt utan kostnad. Det finns inte några förbehåll med detta erbjudande. Ni har rätt att använda tjänsten så mycket ni önskar. Vill ni efter första årets abonnemang inte fortsätta, är det bara att låta bli att förlänga detsamma.

Fast pris
Om du efter första året väljer att förlänga abonnemanget, betalar du ett fast pris för att fortsätta använda tjänsten. Du slipper fundera på hur mycket som skall köpas vid varje tillfälle och hur ofta. Ett enda fast pris innebär att vi nu inför ett årligt abonnemang för alla kunder.

För 948 kronor exkl moms per år får du tillgång till allt i systemet.

Användare
Har ni idag fler än tio användare kopplade till ert konto i itkett, kostar detta inte något extra när ni väljer att gå över till abonnemang. Det innebär alltså ytterligare en rabatt för er som redan är kund och har fler än tio användare. För varje ytterligare tio användare man önskar ha möjlighet att lägga in, så betalar man 20 kronor extra per månad (240 kronor per år exkl moms).

Hur länge fungerar mina mynt?
Om du har mynt kvar, så fungerar dessa inte längre. Dessa fungerade fram till och med 2014-06-30.

När du nu loggar in så måste du välja att växla över till ett abonnemang som är gratis första året för att komma åt ditt konto.

Hur får jag tillgång till det årliga abonnemanget?
När du loggar in till tjänsten itkett, väljer du att växla över till abonnemang på den sida som visas. Sedan accepterar du abonnemangsvillkoren och du är igång med ditt abonnemang.

Om du inte kan logga in, ber vi dig kontakta oss per telefon (08 - 411 22 40) eller via epost: info@itkett.se så hjälper vi dig att snabbt komma igång med det nya abonnemanget.